Mentor Net Center KurserMentor Net Centers kurser viser dig vejen til MillionøselivetLær selv Mentor Net Center til at finde ud af, hvordan du kan tjene penge på dit talent. Du lærer hvad der skal til for at rykke dig selv og din virksomhed til nye højder. Du kan trygt følge Mentor Net Center, der vil styre dig mod din nye rigdom.

Hvad er din situation?

Hvordan ser dit mindset ud?

Hvilke overbevisninger bærer du på?

Hvad har du brug for lige nu?

Find dit næste skridt ved hjælp af Mentor Net Center.

Din situation:
Du drømmer om et liv med flere penge og mere tid, men lever langt fra sådan. Din virkelighed er, at din bankkonto styrer dig – ikke omvendt – og at der går langt mere energi ud, end der kommer penge ind. Hvad enten du har fundet dit kald eller ej, savner du at kombinere penge med det unikke, du kan.

Dit mindset:
Du har haft de samme overbevisninger om penge hele livet og er vant til at tænke enten eller. Du får åndenød ved tanken om at gøre op med dine gamle overbevisninger, tage ansvar og dedikeret handle på at forandre både dit dit arbejdsliv og dit privatliv. Selv om det i virkeligheden er det, du allermest drømmer om.

Dit behov:
Du har brug for at finde Millionøseinspiration og blive motiveret af andre, der også vil skifte fra middelklassegear til Millionøsegear. Din omgangskreds er ikke nødvendigvis den bedste støtte, fordi de kender ikke alle detaljer i Mentor Net Center. Men hvis du formår at være vedholdende og holde dit fokus, tiltrækker du det, der bringer dig videre ad din vej ved hjælp af Mentor Net Center.

Læs også: Mit liv som millionøseDer er i øjeblikket følgende kurser, der alle er med Mentor Net Center 3.0:

Millionøse start - online kursus - Bestil nr. 430 kun kr: 295,00

Millionøsevejen - online kursus - Bestil nr. 420 kun kr: 995,00

Millionøse i 3 trin - online lyn kursus - Bestil nr. 450 kun kr: 495,00

Millionøse Mentorforløb - online Mentorforløb - Bestil nr. 520 kun kr: 1195,00 pr måned

Millionøseklubben - online klub hvor vi netværker og får gode millionøse tilbud - Bestil nr. 410 kun kr: 199,00 pr måned

Der er kun få pladser ledige, så vær hurtig på email.

Betal Nemt med MobilePay 53132670 (Nyhedscentrum) og skriv navn, email og kursus nr. - Så sender vort personale velkomst email med adgang til kurset.
Mentor Net Center er et samarbejde med Nyhedscentrum.dk og Pancony.dk

Vi svarer også på telefon 53132670 hverdag dagtimer

Du kan altid kontakte os på email: med spørgsmål.

Bliv Millionøse ved at gå hele vejen med Mentor Net Center.

Det er faktisk muligt. For alle.